مرکز باغملک با مساحت کلی 1073متر مربع از سال 1380 تاسیس شده واز تظر ساختمان دارای دو بخش است . یک قسمت آموزشی و دارای سالن مطالعه و آمفی تئاتروکلاسها ی مختلف که تا به امروز کارگاههای فرهنگی ،هنری و ادبی در مرکز در حال برگزاریست  و قسمت دیگر بصورت مهمانسرا است که درحال حاضر در دست خدمت گزار اداره است .

در مرکز تعداد 9853جلد کتاب در فضای سالن مطالعه وجود دارد .سالن مطالعه و قفسه های کتاب در یک سالن بصورت سیستم باز قرار دارد . مساحت سالن مطالعه 145 متر مربع برای اعضاء کودک و نوجوان می باشد .

خدمات مرکز :

اجرای فعالیت های فرهنگی برای اعضاء حقیقی و مجازی .

کارگاههای فرهنگی ،هنری و ادبی برای گروههای سنی 6 تا 17 سال .کودک و نوجوان

برگزاری کارگاههای تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز :

کتابخانه و سالن مطالعه کودک و نوجوان 420 مترمربع زیر بنا دارد. سالن نمایش 180 متر می باشد .

امکانات ویژه مرکز :

سالن مطالعه کودک و نوجوان /سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری و کلاس ادبی

امکانات کارگاهی :

کارگاه هنری (نقاشی و سفال )

خدمات فراگیر :ندارد

روز و ساعت فعالیت :

مرکز بصورت تک شیفته از ساعت 8 الی 13 / روزهای زوج دختران و روزهای فرد پسران از خدمات مرکز استفاده می کنند

پرسنل :

1 نفرمربی مسئول  - 1 نفرمربی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

داشتن شرایط سنی 6 تا 17 سال برای کودک و نوجوان و پرداخت شهریه 25000 هزار تومان برای عضویت در مرکز حقیقی به مدت یک سال

نشانی :

خوزستان –شهرستان باغملک –خیابان آیت ا... خامنه ای روبروی کتابخانه ارمغان ،جنب ترمینال اهواز (نشانی برروی نقشه)

تلفن : 06143723127                                                                     

مسول مر کز :  اکبر آقایی

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/01/21 - 09:45
  • تعداد بازدید: 1974
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست تخصصی هنر انقلاب و تأثیر آن در خلق آثار هنری(تصویرگری) کانون خوزستان برگزار شد

نشست تخصصی انجمن هنرهای تجسمی با موضوع "هنر انقلاب و تأثیر آن در خلق آثار هنری (تصویرگری) کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان" برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، نشست تخصصی "هنر انقلاب و تأثیر آن در خلق آثار هنری (تصویرگری) کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان" با حضور وحید کیانی، مدیرکل، محمد باوی زاده پژوهشگر و مدرس هنر، کارشناس هنری و جمعی از مربیان استان در فضای اسکای روم معاونت فرهنگی استان برگزار شد.
مهمان برنامه در ابتدا این نشست با بیان این که هنر به عنوان بخشی از زندگی بشر همواره دست‌خوش تغییر و تحولات بوده است گفت: این تغییر و تحولات که در بستر خود بر عوامل بیرونی مؤثر بوده و از همین عوامل تأثیر پذیرفته به نظر می‌رسد بیشتر این عوامل بیرونی بوده‌اند و بر دوش هنر و هنرمند سنگینی کرده و از ابزار برانگیختگی او محسوب می‌شوند.
محمد باوی زاده افزود: آن چه در طول تاریخ هنر بیشتر مورد توجه این وادی بوده عوامل اجتماعی است و این عوامل اجتماعی بیشتر بر گرفته از تحولات سیاسی و اجتماعی است.
وی با اشاره به این موضوع تاکید کرد: انقلاب اسلامی با تاثیر توام عوامل ذکر شده به عنوان مثال، نقاشی معاصر ایران را تحت تاثیر قرار داده است. همانطور که نمود این تاثیر در آثار خلق شده کاملا پیداست. 
این پژوهشگر هنر نقطه اوج و عطف اثر گذاری انقلاب اسلامی را بر روی نقاشی معاصر، جنگ تحمیلی دانست یادآور شد:  تمام آثار و نقاشی های ایجاد شده رنگ و بوی اهداف انقلاب را داشتند.
وی در ادامه به نقش هنر انقلاب و تأثیر آن در خلق آثار هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اشاره کرد و با ذکر مثال تولیدات انیمیشن کانون بعد از انقلاب توضیح داد؛ انیمیشن‌های کانون پرورش فکری به مفاهیمی چون ظلم‌ستیزی، عدالت‌خواهی، استکبارستیزی و مباحث ضد امپریالیسم اشاره می‌شد که چند سال بعد این مضامین در هنر به عنوان هنر انقلاب اسلامی بنا نهاده شد. 
این مدرس هنر اضافه کرد: اگر بخواهیم شاخص‌ترین این آثار را مثال بزنم انیمیشن «آزادی آمریکایی» ساخته‌ مرحوم پرویز کلانتری است. 
او در ادامه بیان کرد: در حوزه تصویرگری نیز مهمترین تصویرگران هنر، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جمع شده بودند و بسیاری از تصویرسازی‌های آن روزگار کانون، بر مبنای همین مفاهیم از جمله عدالت‌خواهی و استکبارستیزی که تحت عنوان هنر انقلاب اسلامی مورد نظر بود، شکل گرفت. 
نشست تخصصی "هنر انقلاب و تأثیر آن در خلق آثار هنری (تصویرگری) کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان"  با پرسش و پاسخ مدرس و مربیان استان به پایان رسید.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت